loader
kongresni turizam
lbg

Letnji teniski kamp Dejana Vukojičića

Letnji teniski internacionalni kamp Dejana Vukojičića i ove godine je okupio mlade tenisere u Sportsko turističkom centru Zlatibor Wai Tai. Usavršavanje tehnike, sticanje kondicije, druženje i odlična atmosfera i ove godine karakterišu boravak mladih tenisera na planini.

Stručno vođeni od strane selektora TS Srbije do 12 godina i koordinatora programa 10s Dejana Vukojičića, zatim Dušana Milojkovića, predsednika takmičarske komisije  i predavača za licenciranje trenera TSS, kao i drugih članova stručnog tima, mladi polaznici kampa upijaju sve tehnike i korekcije koje su na programu šest sati dnevno.

Nema sumnje da će se sa kampa vratiti bogatiji za preneseno znanje i iskustvo najboljih teniskih trenera u njihovom uzrastu, da će biti tehnički savršeniji, jači i u boljoj kondiciji, a neki će kući odneti i titulu Kralja kampa!

Kamp Dejana Vukojičića je tradicija koja svojim kvalitetom potvrđuje da u Srbiji stasavaju uvek novi talenti, naslednici Djokovića, Troickog, Ivanovićeve, Jankovićeve i ostalih naših asova. Pre samo nekoliko godina svoje teniske veštine ovde je usavršavala i Olga Danilović, koja izrasta u novog šampiona tenisa u Srbiji, ali i novog šampiona kampa Dejana Vukojičića.

07.08.2016
Fotografije